Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ Α.Ε. ‘’ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟYΡΓΙΑΣ’’
                                            24 Μαρτίου 2011
Προς
Υπουργόν Εθνικής Οικονομίας κύριο Γ. Παπακωνσταντίνου
Υπουργόν Ανάπτυξης κύριον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη
Υπουργό Απασχόλησης κυρία Λούκα Κατσέλη
Υφ/ργό  Οικονομίας κύριο Φίλιππα Σαχινίδη
Υφ/ργό Ανάπτυξης κύριο Σωκράτη Ξινίδη
Γ.Γ. Υπουργείου Ανάπτυξης Αλ. Φούρλα
Κοινοποίηση:
Πρωθυπουργόν κύριον Γ.Α. Παπανδρέου
Και η φαρσοκωμωδία γίνεται θέατρο σκιών…………….
Ενώ εμείς οι εργαζόμενοι καταγγέλλουμε, διαμαρτυρόμαστε, φωνάζουμε, αγωνιζόμαστε και εισπράττουμε αόριστες ελπίδες και ραφιναρισμένη κατανόηση από τους πολιτικούς οι οποίοι μαςδηλώνουν ομόφωνα πως η πολιτεία χειροκροτεί και οι κακές τράπεζες φταίνε που μας γυρίζουν την πλάτη, ξαφνικά μας δίνεται η χαριστική βολή και ξεδιπλώνεται μπροστά μας η όλη η ωμή και δύσοσμη αλήθεια…………….

Η κυβέρνηση ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ δια του Υπουργού κ. Παπακωνσταντίνου να δοθούν άλλα 30 δις ενίσχυση, (επιπλέον των 50 δις που ήδη έχουν δωριθεί),  σε αυτούς που «έφτυσαν» την εγγύηση που το Υπουργείο του εξέδωσε για την ΕΝ.ΚΛΩ και ο ίδιος υπέγραψε!!!!!! Δηλαδή δίνει ΕΓΓΥΗΣΗ 30 δις σε αυτούς που γελούν καταπρόσωπο στο ΦΕΚ που έκανε νόμο του κράτους την ΕΠΙΘΥΜΙΑ του Ελληνικού Δημοσίου με την ευλογία και την στήριξη του ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!!!!
Εάν τα 30 δις αποτελέσουν το εφαλτήριο της αιμοδοσίας της οικονομίας δεσμεύοντας τις τράπεζες και έτσι λυθεί και το πρόβλημα της ΕΝ.ΚΛΩ, τότε θα πούμε όντως κάτι αλλάζει………..
Εάν όμως κάτι τέτοιο γίνει και συγχρόνως οι 650 οικογένειές μας βρεθούν στην ανεργία τότε ειλικρινά οι εκφράσεις ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ , ΝΤΑΒΑΤΖΉΔΕΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ κλπ θα είναι χάδια, τότε η πείνα και η εξαθλίωσή μας θα γίνει ιδεολογική σημαία ενάντια σε αυτούς που θα ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΟΥΝ σε βάρος της πατρίδας και των εργαζομένων της!!!!!!!
Για να διαπραχθεί ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ δε χρειάζονται πάνω από ένας………….. τις τράπεζες τις ξέρουμε, ελπίζουμε ο άλλος «εταίρος» να μην είναι η Πολιτεία!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...