Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Στο «Συνέδριο του Economist» στην Αθήνα και στην Οξφόρδη του Ηνωμένου Βασιλείου η Δήμαρχος Βέροιας.



Στο «Συνέδριο του Economist» που θα πραγματοποιηθεί στη νεότευκτη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα, θα παραβρεθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη. Η Δήμαρχος είναι προσκεκλημένη στο διεθνές συνέδριο με θέμα «Μπορεί η Ελλάδα να βγει από την κρίση χωρίς την ευρυζωνικότητα ; », ως εισηγήτρια στην ενότητα «Συνδεδεμένη κοινωνία : η οδός για οικονομική ευημερία των πολιτών».

Το διεθνές Συνέδριο γίνεται με αφορμή τις αποφάσεις των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την οικονομική βοήθεια προς την πατρίδα μας, σε συνδυασμό με τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλει η χώρα μας για τη μείωση του ελλείμματος και την θεσμοθέτηση διαρθρωτικών αλλαγών με στόχο την ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση.
Την ίδια μέρα το απόγευμα η Δήμαρχος Βέροιας θα βρεθεί για λίγες ώρες στην Οξφόρδη του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου έχει προσκληθεί επίσημα να παραστεί, στο Μουσείο τέχνης και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, το οποίο διοργανώνει υπό την αιγίδα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας και σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού της Ελλάδας και την 17η Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων έκθεση, με τίτλο «Από τον Ηρακλή στον Μέγα Αλέξανδρο, θησαυροί από την βασιλική πρωτεύουσα της Μακεδονίας, ένα Ελληνικό Βασίλειο στην εποχή της Δημοκρατίας». Στην έκθεση θα εκτεθούν για πρώτη φορά, 551 ευρήματα από τις ανασκαφές στο χώρο των «ΑΙΓΩΝ» (Βεργίνα).   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...