Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δεν έβγαλε συμπαραστάτη του Δημότη και η Νάουσα.





Αρκετοί ήταν οι υποψήφιοι για την θέση του συμπαραστάτη του Δημότη στον Δήμο Νάουσας. Πρόκειται για τους : Πολάκη Γεώργιο. Δημοσθένη Ταούλα , Μπίλη Προκόπιο , Τζέκο Δημήτριο και Γρηγόρη Καραγιαννοπουλο.

Στην αρχή της συζήτησης διαβάστηκε επιστολή απο τον πρόεδρο οτυ συμβουλίου εκ μέρους του κ. Μπίλη Προκόπιο ο οποίος ζητούσε την ακύρωση της συμμετοχής του. Ο κ. Μπίλης στην επιστολή του έκανε λόγο για ανάμειξη του Δημάρχου Νάουσας στην διαδικασία καθώςε ο δεύτερος σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην επιστολή πρότεινε για την θέση τον κ. Πολάκη. Μετα από αυτά ο
κ. Μπίλης τόνισε πως έτσι η αντικειμενικότητα του συμπαραστάτη του Δημότη έχει δεχτεί σοβαρό πλήγμα και πως δεν γίνετε για μια θέση που θα πρέπει να αποτελεί κριτή για την δημοτική αρχή και
βοήθεια προς τους πολίτες να εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο ο Δήμαρχος.
Ο Δήμαρχος κ.Καραμπατζός είπε πως δεν ακούστηκε καμμία πρόταση απο την πλευρά του.
Έπειτα οι παρευρισκόμενοι 4 υποψήφιοι παρούσιασαν τις απόψεις τους στο δημοτικό συμβούλιο εκτός απο τον κ. Καραγιαννόπουλο που θέλησε απλά να διαβαστεί το βιογραφικό του.
Στην πρώτη ψηφοφορία
Λευκά 1
Πολάκης 17
Καραγιαν. 9
Ταούλας 3
Τζέκος 1
Δεν συμπληρώθηκαν τα 2/3 και ξαναέγινε ψηφοφορία.
Στην δεύτερη ψηφοφορία
Λευκά 1
Πολάκης 18
Καραγιαν.9
Ταούλας 3
Τζέκος 0

Μετά την δεύτερη ψηφοφορία αποφασίστηκε να γίνει πάλι η διαδικασία σε επόμενες συνεδριάσεις μέχρι να καλυφθεί η θέση.

2 σχόλια:

  1. Kala ekane o mpilis kai efige. Afou etimi tin exoun tin thesi gia ton polaki kai to kseroun oloi. Eytyxos kai leo eytyxos pou antipoliteusi den tha ton afisei na bgei. Oxi giati exo provlima me ton polaki alla gt den goustaro otan einai ola sinenoimena apo prin. Na ginei kai mia fora se auti tin poli mia psifoforia agni kai sosti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afiste re ton anthropo na bgalei kanena fragko oikonomiki krisi exoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...