Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Το νέο mmorpg που ετοιμάζει η Blizzard: Titan. Άγνωστο τελικά τι θα γίνει με το World of Starcraft.

Με μια λακωνική ανακοίνωση το νέο online game που ετοιμάζει η Blizzard θα ονομάζεται Titan. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν θα είναι διαφορετικό από το World of Warcraft σε θεματολογία και φυσικά θα είναι πολύ καλύτερο σε γραφικά αλλά και σε άλλους τομείς. Το νέο project αναμένεται το 2013.

Η ανακοίνωση δίχασε τους gamer γιατί αρκετοί πιστεύουν πως το WoW έφτασε σε ένα σημείο όπου δεν μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Την αντίθετη γνώμη φυσικά έχουν τα 12 εκατομμύρια gamers που συνεχίζουν να παίζουν το WoW. Ας μην ξεχνάμε πως το WoW έχει την καλύτερη πλοκή και ιστορία από τα περισσότερα games και τόσα χρόνια τώρα έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα πολλών.
Η αλήθεια είναι πως κάποιοι περίμεναν μετά την κυκλοφορία του Starcraft 2 (πάλι από την Blizzard)να δουν και κάτι ανάλογο σε online mmorpg αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Αυτό που πραγματικά όμως αξίζει να δείτε είναι ένα video από έναν προγραμματιστή ο οποίος δημιούργησε μόνος του ένα demo του Starcraft2 με πολλά στοιχεία από WoW. Κάτι σαν διασταύρωση δηλαδή των δύο game. Το αποτέλεσμα; Φ Ο Β Ε Ρ Ο ! Σας παρουσιάζουμε το World of Starcraft!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...