Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

2η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 (10.00 – 16.00) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «PORTO PALACE»



Συνάδελφοι,

Σε ικανοποίηση αιτημάτων πολλών συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας για να υπάρξει ενημέρωση στις νέες διατάξεις (αλλαγές – ανατροπές) για τα συνταξιοδοτικά - ασφαλιστικά δικαιώματά μας που προήλθαν από την ψήφιση του Ν.3865/2010  (Φ.Ε.Κ. – ΤΕΥΧΟΣ Α’ – ΑΡΙΘΜ. ΦΥΛΛΟΥ 120/21-7-2010), σε συνεργασία με τη Σ.Ε.Υ.Υ.Ο. θα
πραγματοποιηθεί η 2η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ενημέρωσης των συνδικαλιστικών στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων στους Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού την ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο ξενοδοχείο «PORTO PALACE» (26ης Οκτωβρίου 65 – Περιοχή FIX).
Δικαίωμα συμμετοχής στην ημερίδα έχουν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων – Μελών της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. από τους Νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Πέλλας, Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας, Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς και Γρεβενών, καθώς και οι υπηρεσιακοί παράγοντες των πιο πάνω Δήμων.
Η ενημέρωση θα γίνει από υπηρεσιακά στελέχη της 43ης και 47ης Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών – Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Η παρουσία όλων των συνδικαλιστικών στελεχών της Ομοσπονδίας αλλά και των υπηρεσιακών παραγόντων στην ενημερωτική ΗΜΕΡΙΔΑ θα βοηθήσει σημαντικά όλους μας στις καθημερινές παρεμβάσεις μας για τα προβλήματα των εργαζομένων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος                                                Ιωάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...