Κυριακή, 6 Μαρτίου 2011

Φωτογραφίες από την αποκριάτικη παρέλαση στην Νάουσα!

 Η παρέλαση άρχισε με αναπαράσταση του Ναουσαίικου γάμου από τον Όμιλο Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αράπιτσα» σε συνεργασία με τον Ιππικό Όμιλο Νάουσας και το Κ.Α.Π.Η.
Μετά ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση, με τη συμμετοχή του «Συλλόγου Φίλοι του Καρναβαλιού», καρναβαλικών ομάδων, σατιρικών αρμάτων και Σχολείων. Παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης , ο βουλευτής Ημαθίας κ. Αναστάσιος Σιδηρόπουλος , ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Τάσος Καραμπατζός , ο αντιδήμαρχος κ.Παύλος Αδαμίδης ,δημοτικοί σύμβουλοι και φορείς καθώς και πάρα πάρα πολύς κόσμος . 2 σχόλια:

 1. Mpravo poli oraies fotografies.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα ήθελα να σχολιάσω 2-3 πράγματα.

  Η αναπαράσταση του γάμου ήταν εξαιρετική και ενδιαφέρουσα. Η εξέδρα όμως ήταν μικρή και μπορούσαν να δουν μόνο όσοι ήταν κοντά.

  Η δεσποινίδα που παρουσίαζε την παρέλαση ήταν και αυτή πολύ καλή καθώς και ο συμπαρουσιαστής της που έκανε τον πρωθυπουργό. Ο διάλογος που είχα όμως μεταξύ τους σαν μικρό σκετς λίγο κούρασε.

  Τα άρματα ήταν απαράδεκτα...Απλά καρότσες με μια ξύλινη κατασκευή.....

  Στην παρέλαση που ακολούθησε εγώ είδα 3-4 συλλόγους. Στον Δήμο Νάουσας μόνο έχει πολύ περισσότερους γιατί δεν έκαναν κάποια εμφάνιση;

  Γενικά υπήρχε μια προχειρότητα καθώς στην παρέλαση υπήρχε μια αργοπορία που κούρασε τον κόσμο.
  Ψόφια πράγματα φέτος και διορθώστε με αν κάνω λάθος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...