Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Φωτογραφίες από την αποκριάτικη παρέλαση στην Νάουσα!

 Η παρέλαση άρχισε με αναπαράσταση του Ναουσαίικου γάμου από τον Όμιλο Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αράπιτσα» σε συνεργασία με τον Ιππικό Όμιλο Νάουσας και το Κ.Α.Π.Η.
Μετά ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση, με τη συμμετοχή του «Συλλόγου Φίλοι του Καρναβαλιού», καρναβαλικών ομάδων, σατιρικών αρμάτων και Σχολείων. Παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης , ο βουλευτής Ημαθίας κ. Αναστάσιος Σιδηρόπουλος , ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Τάσος Καραμπατζός , ο αντιδήμαρχος κ.Παύλος Αδαμίδης ,δημοτικοί σύμβουλοι και φορείς καθώς και πάρα πάρα πολύς κόσμος . 































2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να σχολιάσω 2-3 πράγματα.

    Η αναπαράσταση του γάμου ήταν εξαιρετική και ενδιαφέρουσα. Η εξέδρα όμως ήταν μικρή και μπορούσαν να δουν μόνο όσοι ήταν κοντά.

    Η δεσποινίδα που παρουσίαζε την παρέλαση ήταν και αυτή πολύ καλή καθώς και ο συμπαρουσιαστής της που έκανε τον πρωθυπουργό. Ο διάλογος που είχα όμως μεταξύ τους σαν μικρό σκετς λίγο κούρασε.

    Τα άρματα ήταν απαράδεκτα...Απλά καρότσες με μια ξύλινη κατασκευή.....

    Στην παρέλαση που ακολούθησε εγώ είδα 3-4 συλλόγους. Στον Δήμο Νάουσας μόνο έχει πολύ περισσότερους γιατί δεν έκαναν κάποια εμφάνιση;

    Γενικά υπήρχε μια προχειρότητα καθώς στην παρέλαση υπήρχε μια αργοπορία που κούρασε τον κόσμο.
    Ψόφια πράγματα φέτος και διορθώστε με αν κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...