Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η εκδίκαση και τα πλέι οφ

Το gazzetta.gr παρουσιάζει όλα τα σενάρια αναφορικά με την ενδεχόμενη τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια με την ΑΕΚ, αλλά και τις συνέπειες της όλης ιστορίας για τον «Δικέφαλο του Βορρά».


Το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την ΕΠΟ προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η εκδίκαση της σχετικής υπόθεσης περιλαμβάνει ακόμη ένα επεισόδιο για τη συνέχεια, το οποίο θα παιχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν οι Θεσσαλονικείς θα βρεθούν μπροστά στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για να απολογηθούν για τα επεισόδια στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Όλα τα δεδομένα

Η υπόθεση δεν έχει σε καμία περίπτωση ξεκαθαρίσει, αλλά υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία επηρεάζουν τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» έτσι και τιμωρηθεί, θα δώσει δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, καθώς είναι υπότροπος και η ποινή της μίας αγωνιστικής θα διπλασιαστεί.

Από εκεί και πέρα η τιμωρία του μπορεί να φτάσει ακόμα και τις τέσσερις αγωνιστικές, για τον ίδιο λόγο, δηλαδή να του επιβληθεί ποινή δύο αγωνιστικών η οποία θα φτάσει τις τέσσερις επειδή είναι υπότροπος. Όπως και να έχει,  η ποινή του θα μεταφερθεί και στα πλέι οφ, καθώς θα ισχύσει από την επόμενη αγωνιστική και όχι από αυτή που ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή τη Λάρισα, καθώς ο κανονισμός αναφέρει ότι πρέπει να περάσουν πέντε ημέρες από τότε που ανακοινώνεται η ποινή μέχρι το επόμενο ματς. Κι επειδή αναμένεται η ετυμηγορία να βγει το απόγευμα της Πέμπτης, ο ΠΑΟΚ δεν προλαβαίνει να την εκτίσει στο ματς της Κυριακής.

Στην 29η αγωνιστική οι Θεσσαλονικείς παίζουν στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή και στο φινάλε υποδέχονται την Κέρκυρα στην Τούμπα! Άρα σε αυτό το ματς θα εκτίσει ο ΠΑΟΚ την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του (επαναλαμβάνουμε εάν τιμωρηθεί) και από εκεί και πέρα θα μεταφέρει την υπόλοιπη ποινή του στα πλέι οφ, χάνοντας έτσι ένα ή και όλα τα εντός έδρας ματς!

Πέρα από την αγωνιστική, η οικονομική ζημιά είναι εξίσου πολύ μεγάλη καθώς το όποιο πρόστιμο επιβληθεί, θα διπλασιαστεί και αυτό ενώ προσθέστε και τη ζημιά από τα... εισιτήρια που θα χάσει ο ΠΑΟΚ στους αγώνες που θα έπαιζε στην Τούμπα, οι οποίοι τώρα θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. 
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...