Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μας κούρασες κ.Παπακωνσταντίνου.......

    Κάθε 1 μήνα ο φίλτατος Υπουργός μας βγάζει και κάτι καινούργιο......Τελικά θα ελεγχθούν και όσοι δεν μπήκαν στην περαίωση....Άσχετα αν λίγο καιρό πριν δήλωνε πως δεν θα ελεγχθούν όσοι δεν μπήκαν στην περαίωση.
    Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση; Κάθε 1 μήνα βγάζεις και καινούργιο φιρμάνι κ.Παπακωνσταντίνου.Δεν καταλαβαίνει κανείς εκεί στο Υπουργείο πως ο κόσμος δεν έχει λεφτά άλλο; Τι πρέπει να κάνουμε; Να βγάλουμε κανένα νεφρό να πουλήσουμε για να πάρετε εσείς τα χρωστούμενα ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ τα φόρτωσαν στο κεφάλι μας;
Μπορεί από κάπου να γλιτώσει ο μικρός επιχειρηματίας; Αν δεν τον πιάσει η εφορία επειδή δεν είχε χρήματα να πληρώσει την περαίωση , θα τον πιάσει το τάδε ασφαλιστικό ταμείο ή θα χρωστάει τον τάδε λογαριασμό. Ε τι θα γίνει; Εμείς δεν γεννηθήκαμε πλούσιοι . Βιοπαλαιστές είμαστε και μας έχετε διαλύσει την ψυχολογία. Δεν τολμάμε να ανοίξουμε την τηλεόραση μήπως ακούσουμε τίποτα δυσάρεστο. Μόλις βγήκαμε από τον χειμώνα και πάλι τον χειμώνα σκέφτομαι που θα έρθει πως θα τα βγάλω πέρα! Έλεος!


Αναγνώστης

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...