Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Όλα άρχισαν μια ήρεμη μέρα στην θάλασσα....  Το ταξίδι ήταν μεγάλο και κουραστικό. Η θάλασσα μερικές φορές μπορεί να γίνει πραγματικά σκληρή με αυτούς που την αγαπάνε. Επιτέλους φτάσαμε όμως στον προορισμό μας. Γυρίσαμε σχεδόν όλο τον πλανήτη. Περάσαμε από Κίνα , Ινδία , Αυστραλία , Νότια Αφρική διασχίσαμε τον Ατλαντικό και μπήκαμε στην Μεσόγειο. Επιτέλους θα βλέπαμε τις οικογένειες μας . 
   Είμαι καπετάνιος περίπου 20 χρόνια. Η αλμύρα της θάλασσας θα είναι για πάντα στο δέρμα μου πάντοτε όμως ανυπομονούσα να πατήσω στην στεριά , να δω τους αγαπημένους μου ανθρώπους  και να περπατήσω στην γειτονιά που μεγάλωσα.
   Ήρθε η ώρα να πιάσουμε λιμάνι. Στο πλοίο μας όλα ήταν στην εντέλεια και οι ναύτες έτρεχαν στα πόστα τους , ήταν χαρούμενοι που γύριζαν πίσω. Τότε άλλαξαν όλα...

    Επικοινώνησα με τους υπεύθυνους του λιμανιού για να τους ενημερώσω πως θέλαμε να μπούμε στο λιμάνι.

<<Ναι.Σας ομιλεί ο καπετάνιος από το πλοίο Φλέγεθος . Παρακαλούμε να μας δώσετε οδηγίες για να μπούμε στο λιμάνι>>


<<Ναι . Έλα φίλε . Πάρτο όλο ευθεία και μετά δεξιά έχει μια θεσούλα εκεί πέρα. Βάλτο εκεί και πρόσεχε μην παρκάρεις περίεργα για θα σου κόψουν κλήση! αχαχαχαχαχαχ>>Τι λέει ο ηλίθιος αναρωτήθηκα. Μετά είπα:<<Δεν ώρα για πλάκες άνθρωπε μου. Μίλα σοβαρά>>.


<< Έλα ρε ναυτάκι σου είπα που να παρκάρεις μην με πρήζεις τώρα. Άντε και με πέτυχες στο φαγητό επάνω>>.

<<Είσαι σοβαρός άνθρωπε μου; Ταξιδεύουμε 5 μήνες , πετύχαμε επάνω σε κυκλώνα και παραλίγο να βυθιστούμε και εσύ μας καθυστερείς να πιάσουμε λιμάνι.Δώσε μου τον προϊστάμενο σου>>.


<<Ώπα ρε ναυτάκι που θέλεις και τον προϊστάμενο μου. Πρώτα θα φάω , μετά θα χονέψω , μετά θα φάω το γλυκάκι μου και μετά θα σου πω τι θα κάνεις! Και πρόσεχε μην λες πολλά γιατί ποτέ δεν θα σε αφήσω να μπεις στο λιμάνι>>


<<ΟΚ αδερφέ συγνώμη που σε ενόχλησα>> και κλείνοντας τον ασύρματο είπα <<Δώσε τις μηχανές φουλ. Θα του δείξω εγώ>>.


Το έγινε παρακάτω; Δεν μπορούμε να το περιγράψουμε δείτε το video!

Ηθικό δίδαγμα; Ποτέ δεν τα βάζουμε με τον καπετάνιο!(Η ιστορία είναι φανταστική και καθαρά ψυχαγωγική.Το video φυσικά είναι αληθινό και το πλοίο έπαθε μεγάλη ζημιά και τελικά το απέσυραν.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...