Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

20.000 μοναδικές επισκέψεις σε δύο μήνες μόνο! Σας ευχαριστούμε!



Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια δεν φανταζόμασταν ότι θα είχαμε τέτοια απήχηση. Σήμερα με δύο μήνες ζωής το blog μας έφτασε τις 20.000 μοναδικές επισκέψεις. Ευχαριστούμε όλους μας τους αναγνώστες αλλά και τα φιλικά blog που συνεργαζόμαστε. Ελπίζουμε η φωνή μας να ακουστεί για τον Νομό μας , τον πολύπαθο Νομό Ημαθίας που έχει μαραζώσει. Για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε την στήριξη σας με έναν πολύ απλό τρόπο.



Όσοι φίλοι αναγνώστες έχετε Facebook κάντε ένα Like στο group μας εδώ http://www.facebook.com/pages/Hmathianewsblogspotcom/153156611406943 
εάν θέλετε μπορείτε να πείτε και σε φίλους απλά να μπουν στο group μας πατώντας απλά like.


Όσοι φίλοι αναγνώστες έχετε Twitter κάντε μας follow στο:http://twitter.com/#!/hmathianews


Εναλλακτικά μπορείτε να γίνετε αναγνώστες μας πατώντας το κουμπί Παρακολούθηση που βρίσκετε στο μέσο της κεντρικής μας σελίδας.


Οποιοδήποτε σχόλιο ή καταγγελία για κάτι που συνέβη στον Νομό μας μπορείτε να μας το στείλετε στο hmathianews@gmail.com. Αν έχετε κάποιο ενδιαφέρον άρθρο ή βίντεο να μας ενημερώσετε δίχως δισταγμό. Ιδιαίτερα προσφέρουμε αφιλοκερδώς στην στήριξη μας σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του Νομού. Στείλτε μας φωτογραφίες μαζί με ένα κειμενάκι από τις εκδηλώσεις σας και εμείς θα τις δημοσιεύσουμε.


Σας ευχαριστούμε και πάλι για την προτίμηση σας στο blog μας.


Φιλικά
Οι διαχειριστές του hmathianews.

3 σχόλια:

  1. Γερά παιδιά! Κάθε μέρα σας διαβάζω! Χαιρετίσματα από τα Ριζώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή και αξιέπαινη η προσπάθεια σας παιδιά συνεχίστε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...