Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ- ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ο απολογισμός των εκδηλώσεων «Νάουσα-Αποκριά 2011» και η απονομή βραβείων και επαίνων θα γίνουν την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της«Εστίας Μουσών».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Καραμπατζός και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Αποκριάς κ. Κώστας Περισοράτης θα αναφερθούν αναλυτικά στη διοργάνωση και τη διεξαγωγή των εφετινών εκδηλώσεων. Επίσης θα γίνει η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα το
δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες», η απονομή επαίνων στους χορηγούς και στους υποστηρικτές των αποκριάτικων εκδηλώσεων και σύντομη παρουσίαση εικονικής έκθεσης ζωγραφικής του νηπιαγωγείου Στενημάχου με θέμα το δρώμενο. Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του απολογισμού θα γίνει ελεύθερη συζήτηση γενικά για την Αποκριά, και για το σκοπό αυτό παρακαλούνται οι φορείς και οι πολίτες που επιθυμούν, να καταθέσουν τις προτάσεις-ιδέες τους για τη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων του 2012.
Μετά το τέλος του απολογισμού, στην αίθουσα πινακοθήκης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης,ώρα 20:30, θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με θέμα " Γενίτσαροι και Μπούλες σε πραγματικό χρόνο και τόπο".   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...