Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Παπακωνσταντίνου δεν πας καλά.....



Με αυτόφωρο θα κινδυνεύουν οι πολίτες ακόμα και αν κάνουν λάθος στην φορολογική τους δήλωση. Ο Παπακωνσταντίνου έχει σκοπό να τρομοκρατήσει και τους τελευταίους μικροεπιχειρηματίες και να τους κλείσει τα μαγαζιά. Σύμφωνα με τον νεό φορολογικό νομοσχέδιο όποιος χρωστάει έως 75.000 ευρώ στο Δημόσιο αφού του έρθει τελική ειδοποίηση απο την εφορία και αν δεν πληρώσει μέσα σε 4 μήνες έπειτα κινδυνεύει με αυτόφορο για τους επόμενους 20 μήνες!
Στην σημερινή Ελλάδα όπου παλεύουν όλοι με νύχια και με δόντια να επιβιώσουν ο Παπακωνσταντίνου προσπαθεί να τους δώσει την χαριστική βολή! Και ρωτάμε αν κάποιος δεν έχει λεφτά για λογιστή και συμπληρώσει κάτι λάθος; Αν κάποιος επιχειρηματίας δεν πληρωθεί κάποιο τιμολόγια καθώς τα κανόνια είναι συχνά και δεν έχει να βάλει το Φ.Π.Α. απο την τσέπη του ; Μήπως πρέπει σε κάθε Νομό να χτίσετε και μία φυλακή; Γιατί σίγουρα αυτές που υπάρχουν δεν μας χωράνε όλους!
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες αρκετοί εργαζόμενοι πληρώνονται π.χ. Με 6000 ευρώ και αναγκάζονται απο τους εργοδότες τους να δηλώνουν 9000 ευρώ! Ας μην ξεχνάμε πως το νέο αφορολόγητο όριο είναι 6000 ευρώ άρα οι εργαζόμενοι αυτοί θα πρέπει να μαζεύουν και αποδείξεις και αν γίνει και κάποιο λάθος τότε σας περιμένει ο Παπακωνσταντίνου!
Και εντάξει για να είμαστε δίκαιοι και να πάει μπροστά αυτή η χώρα και να αλλάξει η κουλτούρα του φορολογούμενου πολίτη ας πάνε φυλακή όσοι χρωστάνε 2,4 και 10 χιλιάρικα στην εφορία με αυτούς που χρωστάνε εκατομμύρια τι γίνετε; Θα πάει κανένας φυλακή; Στην Αγγλία για υπεξαίρεση 8.000 ευρώ που έκανε βουλευτής των έστειλαν 8 μήνες φυλακή! Εδώ γιατί δεν πάει κανένας; Όλα τα βιβλία απο τις μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και από πολιτικούς είναι εντάξει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...