Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΕΙ "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ" Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ. ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;


Ενδιαφέρον προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας Ανδρ. Λοβέρδου που έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν κατά κόρον και ασχολίαστες, αμάσητες δηλαδή, τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, συμβατικά και ηλεκτρονικά.
Και προκαλούν ενδιαφέρον διότι ο Υπουργός δηλώνει υποκριτικά ότι το σχέδιό του δεν περιλαμβάνει κλείσιμο Νοσοκομείων αλλά...αναβάθμισή τους και δεσμεύεται ότι δε θα γίνουν απολύσεις.
Λοιπόν, ή ο υπουργός νομίζει ότι μπορεί να δουλεύει τον κόσμο ή οι δηλώσεις του γίνονται ανάλογα σε ποιο σημείο της χώρας βρίσκεται.
Πήγε λοιπόν στο Κιλκίς και είπε ότι το εκεί Νοσοκομείο θα γίνει ακόμα πιο καλύτερο. Αναφέρθηκε στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας λέγοντας ότι θα συνεργαστούν μεταξύ τους ώστε να προκύψει καλύτερο επίπεδο παροχής υγείας στους πολίτες.
Βέβαια, τα όμορφα λόγια όμορφα καίγονται. Η συνεχής εγρήγορση της πόλης της Νάουσας αλλά και γενικότερα με επικεφαλής την δημοτική αρχή κάνουν κινητοποιήσεις για να μη κλείσει το Νοσοκομείο. Ο Τ. Καραμπατζός είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και γνωρίζει τι ακριβώς θα συμβεί και παλεύει μαζί με τους πολίτες να μη κλείσει το Νοσοκομείο. Αυτό το πράγμα ο Λοβέρδος το ονοματίζει "συνεργασία νοσοκομείων"


Στη ΒέροιαΤο μεγάλο νοσοκομείο που σημειώστε, είναι περιφερειακής εμβέλειας, έχει σταματήσει να κάνει χειρουργεία γιατί δεν έχει αναισθησιολόγους. Σταμάτησαν να προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες και κεντρικά νοσοκομεία όπως το ΚΑΤ και το Παπανικολάου.


ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ,  ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ

Τούτο σημαίνει ότι με κανέναν τρόπο ο υπουργός Υγείας δεν πρόκειται να συμβάλλει ούτε κατ΄ ελάχιστο στην αναβάθμιση της υγείας αλλά στόχος του είναι να κόψει όσο το δυνατόν περισσότερα έξοδα αφήνοντας στο απυρόβλητο τόσο τους φαρμακοβιομήχανους που κάνουν πάρτι όσο και το σύστημα που λυμαίνεται το χώρο της Υγείας με παράνομες συνταγογραφήσεις, νοσηλείες, κλπ. Υπάρχει ανοιχτό ένα θέμα στην Βέροια και εντός των ημερών θα έχουμε νεώτερα. Το θέμα αυτό είναι γνωστό τόσο στο Υπουργείο Υγείας εδώ και μήνες όσο και στον ασφαλιστικό φορέα που πλήρωνε κα πληρώνει "αμαρτίες". Ο Λοβέρδος γιατί δε λέει κουβέντα για το θέμα;..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...