Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε


Με το σύνθημα «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε», το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ημαθίας, συμμετέχοντας στο «Κίνημα Πολιτών», προγραμμάτισε μια σειρά από δράσεις που στόχο έχουν την στήριξη και την ενίσχυση της εγχώριας και τοπικής αγοράς.
Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων εντάσσεται και η σύσκεψη που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Απριλίου 2011 στο Επιμελητήριο Ημαθίας, στη διάρκεια της οποίας έγιναν προτάσεις για τον τρόπο στήριξης και προώθησης των ελληνικών παραγόμενων προϊόντων εν’ όψει της γιορτής του Πάσχα.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν από την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας, ο Πρόεδρος κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Μιχάλης Τρανίδης, το μέλος και Πρόεδρος της Συντεχνίας Κρεοπωλών Βέροιας κ. Θωμάς Χαρίσης, το επίτιμο μέλος του Επιμελητηρίου κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής και ο Πρόεδρος του Σωματείου Αιγοπροβατοτρόφων Βέροιας και Ταμίας της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων κ. Στέργιος Κύρτσος.
Οι συμμετέχοντες αποφάσισαν από κοινού:
- Την παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ημαθίας προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για εντατικούς ελέγχους για την πιστή εφαρμογή του Νόμου, ώστε να διασφαλιστούν οι ντόπιοι παραγωγοί.
- Την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών για την ποιοτική αξία και το συνολικό κέρδος από την επιλογή των προϊόντων της περιοχής μας.
- Την διάθεση ποιοτικών ανταγωνιστικών προϊόντων και τέλος,
- την προτροπή προς τα μέλη του για συγκράτηση των τιμών σε χαμηλά επίπεδα, καθώς διανύουμε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...