Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο Μ. ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΕΡΟΥ-ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1



Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Τρικάλων Ημαθίας Μόσχος Κυτούδης έστειλε την παρακάτω καταγγελία:Αλεξάνδρεια 8/4/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Κύριε Διευθυντά
Ο νέος δήμαρχος Αλεξάνδρειας εφαρμόζοντας τακτικές παλιάς κοπής και πιστοποιώντας το σωστό της απόφασης μας να άρουμε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, δικαίωσε για ακόμη μια φορά τις αμφιβολίες μας ως προς την προάσπιση των ενδιαφερόντων όλων των συνδημοτών μας έναντι ιδιοτελών προσωπικών του επιδιώξεων.


Έτσι αφού επεσήμανε σε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του δήμου ως «ανάρμοστη» την συμπεριφορά μας να μεταβούμε «χωρίς την άδεια του» στο Υπουργείο Παιδείας, τη στιγμή που με ενέργειες του έκλεινε το Γυμνάσιο του χωρίου μας και αυτός διαφυλάσσοντας το πολιτικό του κόστος έναντι των συγχωριανών του, επιχειρηματολογούσε υπέρ του γυμνασίου του χωρίου του που κανένας ακόμα δεν το πείραξε, βρέθηκε να διαπράττει σήμερα 8 Απριλίου ένα ακόμα ατόπημα.
Συγκεκριμένα από την εκπομπή του ΑΝΤΕΝΑ των ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ-ΚΑΡΑΜΕΡΟΥ βρέθηκε συνεργείο στο δήμο μας για να συγκεντρώσει υλικό για την διαδικασία κλεισίματος ή μη του ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗΣ στο Πλατύ.
¨Όπως ήταν επόμενο ειδοποίησαν εγκαίρως τον δήμαρχο περί αυτού, ο οποίος για μια ακόμη φορά μεθόδευσε την καταδίκη του γυμνασίου των Τρικάλων καθώς ειδοποίησε τους συγχωριανούς του στο Πλατύ να ετοιμάσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας ώστε να μην κλείσει το Γυμνάσιο Πλατέος.
Δεν θα ρωτήσουμε πλέον για πιο Γυμνάσιο υπάρχει κατ’ αρχήν απόφαση ώστε δια της συνένωσης να κλείσει.
Δεν θα ρωτήσουμε πως βρέθηκαν διαμαρτυρόμενοι –αλήθεια γιατί- γονείς και μαθητές με πανώ και συνθήματα στα κάγκελα του Γυμνασίου Πλατέος.
Θα ρωτήσουμε όμως τον κ. Δήμαρχο μας γιατί στα μουλωχτά και χωρίς να ειδοποιηθεί κανένας προσπάθησε να περάσει το συγκεκριμένο συνεργείο και από το Γυμνάσιο Τρικάλων ενώ θορύβησε ως κύμβαλο αλαλάζων στο Πλατύ.
Θα ρωτήσουμε και τους Τρικαλινούς που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του αν τα εγκρίνουν όλα αυτά και κυρίως θα πούμε πως δικαιώνεται η ενέργεια μας να μην τον αφήσουμε να αλωνίζει μόνος του στο Υπουργείο Παιδείας.
Τέλος θα φωνάξουμε δυνατά πως έστω και μόνοι μας θα αγωνιστούμε για το δίκαιο του αγώνα μας με επιχειρήματα λογικά που υποβάλλονται με τρόπο πειστικό, ώστε να κυριαρχήσει το σωστό που είναι:
Τρία σχολικά κτίρια σε τρία χωριά, με τρεις σχολικές μονάδες: Γυμνάσιο στην Κορυφή, Γυμνάσιο στα Τρίκαλα και Λύκειο στο Πλατύ.
Μόσχος Κυτούδης
Πρόεδρος Συλλόγου
Ανατολικής Ρωμυλίας


http://xronika05.blogspot.com/2011/04/blog-post_9565.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...