Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ με τις ευλογίες του Παναγιότατου Πατριάρχη Κων/πόλεως


  Ένα ακόμη καινούριο προϊόν για την περιοχή μας, από τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ, με το όνομα Θεία Ευχαριστία. Πρόκειται για οίνο ερυθρό γλυκύ « ΝΑΜΑ » που σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες του εκκλησιάσματος και το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.
Το εν λόγω προϊόν κυκλοφορεί στην αγορά κατόπιν επιλογής του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Βεροίας, Καμπανίας και Ναούσης κ. Παντελεήμων αλλά και με τις ευλογίες του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.
Ο Πρόεδρος του ΒΑΕΝΙ κ. Φουντούλης βρέθηκε στην Κων/πολη το περασμένο Σαβ/κο και επισκέφθηκε τον Παναγιότατο για το σκοπό αυτό.

Ο κ Φουντούλης παρουσίασε προσωπικά τη Θεία Ευχαριστία και αναφερόμενος στην υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη που χρησιμοποιήθηκε, τόνισε πως πρόκειται για ένα προϊόν αντάξιο του εκκλησιαστικού σκοπού για τον οποίο προορίζεται.
Έπειτα και από την παραγωγή της Θείας Ευχαριστίας, το ΒΑΕΝΙ ΝΑΟΥΣΑ καλύπτει πλέον και επισήμως όλο το φάσμα των ειδών που προέρχονται από τον οίνο, όπως η Sangria, το blanc de noir, και διατίθενται προς ευρεία κατανάλωση  

1 σχόλιο:

  1. Από τότε που μπήκε ο Φουντούλης το Vaeni είδε άσπρη μέρα. Κάποιοι ήθελαν να πουλήσουν το Vaeni και ευτυχώς δεν τα κατάφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...