Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Με τρεις συμμετοχές στο 17ο Ράλλυ Φίλιππος η Λ.Α. Νάουσας!!!!


Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές για το 17ο Rally Φίλιππος & έφτασαν στον αξιόλογο αριθμό των 43.
Προέρχονται από όλη την Ελλάδα και χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα ποιοτικές στο αγωνιστικό επίπεδο, αφού συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου.
Με 3 συμμετοχές θα συμμετάσχει η Λ.Α. Νάουσας στο 17ο Ράλλυ Φίλιππος οι οποίες είναι με το Νο 20 οι Μπατσάρας Δημήτρης - Μπατσάρα Αικατερίνη (Πτολεμαΐδα) με Mitsubishi Lancer Evo 8 στην κατηγορία Ν/4, με το Νο 30 ο πολυπρωταθλητής Αναγνωστάκης Κωνσταντίνος - Χάψας Ανδρέας(Θεσσαλονίκη) με Suzuki Swift Sport στην κατηγορία Ν/2 και η νέα 'μεταγραφή' ο Μάστορας Αλέξης - Μάστορας Βασίλης (Κοζάνη) με το Peugeot 106 Rallye στην κατηγορία ΕΑ/5.
Η Λ.Α. Νάουσας εύχεται στα πληρώματα της καλή επιτυχία και καλό τερματισμό στα κύπελλα....
Επίσης θα παρακολουθήσουμε όλη την εξέλιξη του αγώνα από το Σάββατο 16 Απριλίου όπου γίνεται ο Τεχνικός Έλεγχος στην Πλατεία Εληάς στο κέντρο της Βέροιας, από 15.00 μέχρι και τις 18.00 άλλα και την πανηγυρική εκκίνηση που γίνεται την ίδια μέρα στο ίδιο μέρος στις 21.00.
Την Κυριακή 17 Απριλίου θα στηρίξουμε όλα τα μέλη μας μέσα στις ειδικές διαδρομές Πολυδένδρι και Κωστοχώρι. Όποιος θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί μας και να στηρίξει τα μέλη μας μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλ. 6988922590.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...