Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Συνεδρίαση του Τομέα Οργάνωσης της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Στην τελική ευθεία για το Ιδρυτικό Συνέδριο


Έτοιμο το Πρόγραμμα των Προσυνεδριακών Δράσεων του κινήματος,
με ανοιχτή τη συμμετοχή των μελών στις διαδικασίες


Συνεδρίαση του Τομέα Οργάνωσης της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 9 Μαρτίου, και ώρα 20.00, καθώς εντείνονται οι διαδικασίες προετοιμασίας για το Ιδρυτικό Συνέδριο του κινήματος στα τέλη Μαΐου στην Αθήνα.


Στο πλαίσιο της ευρείας σύσκεψης του Τομέα Οργάνωσης της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου παρουσιάστηκε το προκαταρτικό πρόγραμμα των συσκέψεων που θα προηγηθούν του Ιδρυτικού Συνεδρίου. Συγκεκριμένα, καθορίστηκε ότι οι προσυνεδριακές συνδιασκέψεις θα ξεκινήσουν στις 19 Μαρτίου από τον Πειραιά, ενώ θα ακολουθήσουν συνδιασκέψεις στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στην Πάτρα και στο Ηράκλειο. Κάθε συνδιάσκεψη θα έχει συγκεκριμένη θεματολογία, ενώ στο πλαίσιο αυτών θα παρουσιαστούν επίσης και οι προγραμματικές κατευθύνσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για τις αντίστοιχες περιφέρειες

Επιπλέον, θα λάβουν χώρα ηλεκτρονικές προσυνεδριακές Δράσεις και συγκεκριμένα:
(α) Ηλεκτρονικές Προσυνεδριακές Εκδηλώσεις και
(β) Ηλεκτρονικός προσυνεδριακός διάλογος.

Οι Ηλεκτρονικές Προσυνεδριακές Δράσεις θα έχουν ως βάση τα Κεντρικά Γραφεία της Συμμαχίας και σε κάθε εκδήλωση, πέραν των εισηγητών που θα προέρχονται από το κόμμα, θα συμμετέχουν και προσκεκλημένοι εισηγητές εκτός Συμμαχίας.

Προγραμματίζεται επίσης πραγματοποίηση τοπικών προσυνεδριακών δράσεων υπό την ευθύνη των κατά τόπους Ομάδων Πρωτοβουλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...