Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ


Συνάντηση της διαπαραταξιακής επιτροπής με την Υπουργό Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Άννα Διαναμαντοπούλου για το ζήτημα της συγχώνευσης Σχολείων ζήτησε ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός. Το αίτημα για τη συνάντηση υποβλήθηκε με επιστολή στις 4 Μαρτίου (αριθ.πρωτ. 5701/4-3-11).
Επίσης το ίδιο αίτημα υποβλήθηκε από τον κ. Καραμπατζό και στην Υφυπουργό κ. Χριστοφιλοπούλου στις 28/2, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε στο Υπουργείο με όλους του Δημάρχους της χώρας με θέμα τις αλλαγές στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν υπήρξε απάντηση από την Υπουργό. Για το λόγο αυτό το θέμα συζητήθηκε και σήμερα (11/3) στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου, όπου αποφασίσθηκε να γίνει εκ νέου προσπάθεια ώστε να προγραμματιστεί άμεσα συνάντηση της διαπαραταξιακής επιτροπής τόσο με την κ. Διαμαντοπούλου, όσο και με τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο για το θέμα του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...