Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Οι Φοιτητές της Βέροιας στη Δήμαρχο.


Προγραμματισμένη σύσκεψη με το Δ.Σ. του Συλλόγου των φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Βέροιας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου στο γραφείο της Δημάρχου Βέροιας, στο πλαίσιο της συνεργασίας Δήμου και Α.Π.Θ. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από το Δ.Σ. των φοιτητών και τη Δήμαρχο κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος Μαυροκεφαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αριστομένης Λαζαρίδης, ο Αντιπρόεδρος των Αστικών ΚΤΕΛ Βέροιας κ. Βασίλειος Ορφανίδης, και ο Ειδικός Συνεργάτης της Δημάρχου κ. Σαμουέλ Σαλέμ.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν :
  1. Το θέμα της σίτισης των φοιτητών. Για το θέμα αυτό και στην προσπάθεια να βοηθήσει τους φοιτητές, ο Δήμος Βέροιας θα φροντίσει (αν και δεν είναι στις υποχρεώσεις του) ώστε να δοθεί οριστική λύση.
  2. Το θέμα της μεταφοράς των φοιτητών προς και από το Τμήμα. Για το θέμα αυτό εξετάστηκε η περίπτωση της έκδοσης μηνιαίας εκπτωτικής κάρτας στους φοιτητές και η τεχνική παρέμβαση του Δήμου σε τμήμα δρόμου, ώστε να συνδυαστούν τα δρομολόγια των Αστικών προς τη σχολή, με αυτά προς την Τοπική Κοινότητα Αγ. Βαρβάρας.
  3. Το θέμα της βοήθειας του Δήμου για τη διοργάνωση μουσικής εκδήλωσης των φοιτητών στο χώρο της σχολής τους. Η Δήμαρχος τους πρότεινε μόνιμη συνεργασία με την ΚΕΠΑ, που πιθανότατα μπορεί να υποστηρίξει την εκδήλωσή τους.
  4. Για το θέμα της δημιουργίας εντευκτηρίου των φοιτητών. Για το θέμα αυτό διερευνήθηκε και θα εξετασθεί, η δυνατότητα χρησιμοποίησης του ισόγειου χώρου στο κτίριο «Όλγανος» του Δήμου Βέροιας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...