Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η Αλήθεια για τον τουρισμό της Νάουσας.

Προς τους Διαχειριστές του Blog.

      Πριν από 2 χρόνια (17 Νοεμβρίου 2009 ) ένα τουριστικό site έκανε ένα αφιέρωμα για την Νάουσα. Κάποιο τώρα το ανακάλυψαν αλλά δεν έχει σημασία.Παραθέτουμε το άρθρο. http://www.in2life.gr/escape/destinations/articles/175070/article.aspx?singlepage=1#bellow. Όπως θα διαβάσετε λέει σωστά και όμορφα πράγματα για την πόλη της Νάουσας.
Αλλά μιλάει και για νεκρή νυχτερινή ζωή και για αιώνιο πένθος. Και δεν έχει άδικο. Δύο χρόνια μετά και τίποτα δεν άλλαξε. Όσο και αν δεν θέλουν κάποιοι να το παραδεχτούν νυχτερινή ζωή η Νάουσα δεν έχει. Θα θέλαμε να δούμε κάποιο μεγάλο Club ή κάτι διαφορετικό. Πέρα από κάποια μαγαζιά ( πάλι καλά που είναι και αυτά δηλαδή ) νυχτερινή ζωή δεν υπάρχει. Απαγορεύεται κάποιος επιχειρηματίας να χτίσει ένα μεγάλο Club;
    Τουρισμός σημαίνει και καλή νυχτερινή ζωή και ειδικά στην Νάουσα πέρα από κάποια προσπάθεια που κάνουν κάποιοι καταστηματάρχες (και πάλι καλά δηλαδή) και φέρνουν κάποια ηχηρά ονόματα της μουσικής σκηνής δεν υπάρχει τίποτα άλλο. 
     Επίσης θέλω να πως και κάτι ακόμα. Δεν υπάρχει μόνο η Νάουσα! Είναι και ο Δήμος Ανθεμίων και ο Δήμος Ειρηνούπολης. Υπάρχουν καταστήματα αξιόλογα και στα δημοτικά διαμερίσματα απλά δεν είναι γνωστά. Υπάρχουν και μέρη που μπορούν αν πέσουν λίγα χρήματα να συναγωνιστούν σε ομορφιά και τον Άγιο Νικόλαο. Περάστε μια βόλτα από την Στασιάνα της Μαρίνας. Περάστε από την Επισκοπή. Έχει ομορφιές ο τόπος αυτός κρυμμένες και ανεκμετάλλευτες. Πρέπει στο σύνολο να τον προβάλλετε μέσα από το Blog σας και όχι μόνο της 3 μεγάλες πόλεις του Νομού.
      Μήπως δεν έχουν πρόβλημα τα δημοτικά διαμερίσματα; Μήπως δεν θέλουν να δουν κόσμο να έρχεται σε αυτά; Αν είναι να γίνει κάποιο σχέδιο να γίνει ολοκληρωμένα για τον ολόκληρο τον Δήμο Νάουσας. Θα πρέπει οι αντιδήμαρχοι κ. Αδαμίδης και κ.Βασιλείου που κάνουν εξαιρετική δουλειά μέχρι τώρα να το απαιτήσουν να αναπτυχθούν οι περιοχές και κάτω από την Νάουσα. Σε διαφορετική περίπτωση ο μαρασμός θα είναι μονόδρομος.

Ευχαριστώ και ελπίζω σε δημοσίευση.
     
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...