Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

O Δαλούκας μηνύει ΜπέοΜε ανακοίνωσή του ο Γιώργος Δαλούκας εξαπολύει «χοντρή» επίθεση εναντίον του Αχιλλέα Μπέου και αναφέρει πως η συνάντησή τους έγινε στο γραφείο του... Αισώπου και θα του κάνει μήνυση.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι συναντήθηκα με τον κο Μπέο στο γραφείο του κο Πατέρα και τη φανταστική συνομιλία που υποτίθεται ότι είχαμε βάσει της κατάθεσής του, όπως αυτή αναγράφεται στο Διαδίκτυο και στον Τύπο. Ο κος Μπέος πρέπει επιτέλους να σταματήσει να ψεύδεται και να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά απέναντι σε εμένα και στην οικογένεια μου.
Όσον αφορά την τελευταία παράκρουσή του για δήθεν συνάντηση μου με τον κο Πατέρα, θα δώσει για ακόμα μια φορά λόγο στη δικαιοσύνη, στην οποία θα προσφύγω και το ίδιο θα πράττω σε κάθε παραλήρημά του, που θα εμπλέκει το όνομά μου.
 
Επίσης θα ζητήσω από τον κο Σιμιτζόγλου να καταθέσω συμπληρωματικά στοιχεία προς πλήρη αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μου ώστε να λάμψει η αλήθεια.  Η συνάντησή μου με τον κο Μπέο έγινε στο γραφείο του Αισώπου.
 
Με τιμή  Γεώργιος Α. Δαλούκας»

http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...