Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Το σημερινό κουπόνι

Η μεγάλη ρεβάνς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ δεσπόζει στο σημερινό κουπόνι. Ο άλλος προημιτελικός ανάμεσα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και την Μπαρτσελόνα είναι τυπικής διαδικασίας μετά το 5-1 της Βαρκελώνης. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τα βρετανικά γήπεδα που προσφέρουν ορισμένα ισχυρά στηρίγματα χωρίς να λείπουν και οι αμφίρροπες αναμετρήσεις, αλλά και οι παγίδες.

Με 1-0 κέρδισε στον αγώνα του Λονδίνου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, την οποία παίρνει και με ισοπαλία. Η Τσέλσι μετά από μια κακή χρονιά θα τα δώσει όλα για την ανατροπή σε ένα ματς που αναμένεται να κριθεί από τις λεπτομέρειες. Ο άσος της Μάντσεστερ είναι φαβορί στις αγορές στο 2.10, όμως η τιμή ανέβηκε και στο 2.25.

Ανηφορίζει το διπλό της Μπαρτσελόνα που κάνει ταξίδι αναψυχής στο Ντόνετσκ μετά το 5-1 του πρώτου παιχνιδιού. Η Σαχτάρ διψάει για μια νίκη γοήτρου και στις αγορές η απόδοση του διπλού ανέβηκε και στο 2.30.

Στην Τσάμπιονσιπ υποχωρεί κάπως έντονα η τιμή της Λέστερ που θέλει τη νίκη για να πλησιάσει στις θέσεις των μπαράζ με τον άσο να πέφτει στο 1.60. Ανέβηκε και στο 2.30 το διπλό της ΚΠΡ, ενώ πιέστηκε στο 1.70 και η Σουόνσι που υποδέχεται την επικίνδυνη Χαλ. Ανηφορίζει στο 2.15 η Πόρτσμουθ και έγιναν πολλές κινήσεις υπέρ της Μίλγουολ προς το 1.65 και το 1.60 σε μια αναμέτρηση που έχει και αρκετό over.

Στις άλλες κατηγορίες υποχωρεί η Γέοβιλ προς το 1.90 αφού η αντίπαλος της Νοτς Κάουντι έρχεται από επτά συνεχόμενες ήττες. Από τα ισχυρά στηρίγματα η πρωτοπόρος Μπράιτον που υποδέχεται την Ντάγκεναμ, η οποία ψάχνει βαθμούς. Ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρότσντεϊλ και τη Σαουθάμπτον με τις αγορές να δίνουν στο διπλό απόδοση 2.00 και 2.10.

Στο ντέρμπι της Κόνφερενς, περισσότερο ενδιαφερόμενη είναι η φιλοξενούμενη Λούτον, όμως η πρωτοπόρος Κρόουλι παίζει φαβορί στο 2.20 και στο 2.30. Από μεγάλο σερί αποτυχιών έρχεται η ουραγός Χίστον και η Ντάρλινγκτον είναι ένα από τα στηρίγματα της ημέρας με το διπλό στο 1.70. Υποχωρεί στα σκωτσέζικα ματς ο άσος της Πάρτικ Θιστλ στο 2.40.

Τέλος, στο Κόπα Λιμπερτάδόρες υπερέχουν και οι τρεις γηπεδούχοι και παίζονται σε χαμηλές τιμές σε όλες τις αγορές. Στο 1.50 υποχώρησε ο άσος της Λίγκα Ντεπορτίβα Ουνιβερσιτάρια Κίτο, ενώ έγιναν κινήσεις και υπέρ της Πενιαρόλ προς το 1.50.

http://www.kingbet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...