Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ


Με εναρκτήρια συνάντηση, αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Μακροχώρι Ημαθίας το Σάββατο 02-04-2011, οπότε έλαβε χώρα η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Εκτελεστικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας με τα Μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αποστόλου Παύλου, ξεκίνησε μια σειρά κοινών συνεδριάσεων του κεντρικού κομματικού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας του Νομού με όλες τις τοπικές οργανώσεις της παράταξης.
Στη συνεδρίαση έγινε εκτενής αναφορά σε θέματα οργανωτικής δομής, ενώ κυριάρχησαν επίσης το σοβαρότατο θέμα του εμπαιγμού του αγροτικού κόσμου από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για την πληρωμή των παραγωγών ροδακίνων, όσο και το ευαίσθητο ζήτημα των συγχωνεύσεων Σχολείων του Νομού μας. Καταδικάστηκε με τον πιο έντονο τρόπο το γεγονός ότι ενώ έχει ήδη αρχίσει η νέα παραγωγική χρονιά, ο Αγροτικός κόσμος της Ημαθίας μαστίζεται από σοβαρότατα προβλήματα και οι αγρότες του Νομού έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο και απόγνωση, καθώς παραμένουν στο σύνολό τους απλήρωτοι.
Κοινή συνισταμένη υπήρξε η συντονισμένη δράση των οργάνων της Νέας Δημοκρατίας του Νομού για την πίεση του αρμόδιου Υπουργείου, ώστε έστω και την ύστατη αυτή στιγμή να πάψει να αδιαφορεί για το σύνολο των αγροτών και να τους αποδώσει αυτά που δικαιούνται.

Η ΝΟΔΕ Ημαθίας με στόχο το άνοιγμα στη βάση της κοινωνίας και τη διεκδίκηση της επίλυσης των προβλημάτων της, θα συνεχίσει τις από κοινού συνεδριάσεις με όλες τις Τοπικές οργανώσεις του Νομού.
Η σημερινή κυβέρνηση θα πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της για την κατάσταση αδιεξόδου στην οποία οδήγησε την ελληνική κοινωνία. Η ακυβερνησία και οι ανάλγητες πολιτικές της, χωρίς στόχο και συγκεκριμένο όραμα οδηγούν τη Χώρα σε μια πορεία δίχως αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...