Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

«ΤΣΟΥΝΑΜΙ» ο « ΒΙΟS ΕΛΛΗΝΩΝ » του ΒΑΕΝΙ 3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ !


Εβδομάδα διακρίσεων ήταν αυτή που μας πέρασε για τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό ΒΑΕΝΙ και συγκεκριμένα για το κορυφαίο του κρασί ΒΙΟS ΕΛΛΗΝΩΝ που εντυπωσίασε και βραβεύτηκε σε Ελλάδα και Εξωτερικό.
Συγκεκριμένα, σε διαγωνισμό γευσιγνωσίας που διοργάνωσε το γερμανικό περιοδικό MEININGER ο « ΒΙΟS » έλαβε βαθμολογία 85/100 αφήνοντας πίσω του ονομαστά κρασιά του διεθνούς αμπελώνα και εδραιώνοντας το brand name του στους υψηλούς κύκλους των ευρωπαίων sommelier.

Η δεύτερη επιτυχία ήρθε στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης όπου μεταξύ 667 κωδικών κρασιού από την Ελλάδα και άλλες 7 χώρες του εξωτερικού, το κρασί του Συνεταιρισμού βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο, γεγονός που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αφού αποτελεί ρεκόρ για πρωτοεμφανιζόμενο κρασί.
Τέλος, η καταξίωση του BIOS ΕΛΛΗΝΩΝ επιβεβαιώθηκε και από το χρυσό μετάλλιο στον διαγωνισμό GREEK WINE AWARD 2011 του Dusseldorf της Γερμανίας, που αφορά όλους τους οίνους που θα συμμετάσχουν στην διεθνή έκθεση PROWEIN, η οποία κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες, και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που αφορούν το κρασί σε ευρωπαικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...