Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Με μια δυναμική παρέμβαση στο αρμόδιο γραφείο της ΔΕΗ ΑΕ στη Βέροια το ΠΑΜΕ μαζί με δυνάμεις της ΟΓΕ και του ΜΑΣ


Με μια δυναμική παρέμβαση στο αρμόδιο γραφείο της ΔΕΗ ΑΕ στη Βέροια το ΠΑΜΕ μαζί με δυνάμεις της ΟΓΕ και του ΜΑΣ, στις 14/3/2011, απαίτησαν την άμεση επανασύνδεση της παροχής ρεύματος σε λαϊκή οικογένεια.
Οι υπεύθυνοι του αρμόδιου γραφείου της ΔΕΗ, μετά την αποφασιστική παρέμβαση των ταξικών δυνάμεων και την παρουσία της ίδιας της οικογένειας που ζήτησε ένα διακανονισμό τον οποίο θα είναι σε θέση να αποπληρώσει δεσμεύτηκε για την επανασύνδεση της παροχής ρεύματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι η διαδικασία του διακανονισμού, όπως την οριοθετεί το αρμόδιο τμήμα της ΔΕΗ, κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί κάθε άνεργο ή εργαζόμενο που αδυνατεί να αποπληρώσει, καθώς το ποσό ουσιαστικά παραμένει το ίδιο και το χρονικό διάστημα που δίνεται είναι ασφυκτικό. 

Είναι φανερό ότι όσο προχωρά η βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, τόσο περισσότερες λαϊκές οικογένειες θα βρίσκονται αντιμέτωπες με την ακραία φτώχεια, σε σημείο που να μην μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς της ΔΕΗ, του νερού, του τηλεφώνου κ.ά. Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους ανέργους να συσπειρωθούν στα ταξικά συνδικάτα, να απαιτήσουν να μη κόβεται νερό, ΔΕΗ, ΟΤΕ σε ανέργους ή εργαζόμενους, να διεκδικήσουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας, για την ανακούφιση των ανέργων και των οικογενειών τους.

Παλεύουμε για:

- Απαγόρευση της διακοπής ρεύματος σε άνεργους και χαμηλόμισθους εργαζόμενους, μικροαγρότες και ΕΒΕ.

- Μείωση τιμολογίων ρεύματος 30% σε άνεργους, χαμηλόμισθους εργαζόμενους, μικροαγρότες και ΕΒΕ.

- Άμεση επανασύνδεση ρεύματος στους εργαζόμενους και στους άνεργους.






http://laikoyra.blogspot.com/2011/03/blog-post_3067.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...