Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

Περίεργα ανα τον Κόσμο!!

 Παράγουν το μεγαλύτερο τηγανητό κοτόπουλο στον κόσμοΠαράγουν το μεγαλύτερο τηγανητό κοτόπουλο στον κόσμο με βάρος έως 2493,35 τόνους βρίσκονται στο Louisville, Kentucky, ΗΠΑ γιορτάζουν 70 χρόνια από KFC.

«Στήθος"Νησί" "ανάχωμα"» του κόσμου το μεγαλύτερο φυσικό στήθος

Αυτός ο τίτλος ανήκει στην κα Annie Χόκινς-Turner. Οι εικόνες της συνεχώς δημοσιεύτηκε στις μεγάλες περιοδικά. Annie Hawkins-Turner είχε μιλήσει στο αρχείο κατάλογο Giness του το 1999, επίσης, χάρη στην «μνημειώδη» και μερικές φορές "ύψωμα νησιά όγκος« φυσική, συνολικού βάρους έως και 28kg από μέσα της.


Μεγαλύτερο κομμάτι σοκολάτας στον κόσμο
μεγαλύτερο κομμάτι σοκολάτας στον κόσμο από τον U. S. Candy της εταιρείας Grand παραγωγή 52com πάχους, 5,5 εκατ. τόνοι καιρό, 2,7 μέτρα πλάτος και ζυγίζει 5 κιλά.


Ζώα με τη μεγαλύτερη αρθρώσεις των ποδιών
Ιαπωνικά καβούρια αράχνη είναι ζώα με τον μεγαλύτερο αρθρώσεις των ποδιών. μακριά πόδια τους μέχρι 3,6 μ. Ωστόσο, αυτά τα ζώα συχνά ζουν σε περιοχές λιγότερο από 30 χιλιόμετρα πάνω από το έδαφος μπορεί να είναι δύσκολο να τους πιάσουν.


 Μεγαλύτερο ουράνιο τόξο στον κόσμο
18 Σεπτέμβρη 2004, για τον εορτασμό της 100ης επετείου των σχολείων, 31.000 μαθητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου των Φιλιππίνων, Industries έχει δημιουργήσει αυτό το ουράνιο τόξο.


Μωσαϊκά έργα το μεγαλύτερο στον κόσμο
Χρειάστηκαν 10 χρόνια, δύο νέοι Βρετανοί πολίτες έχουν τη δυνατότητα να επιτύχει αυτό το μοναδικό έργο. Με έκταση 14 m2, το προϊόν αυτό είναι που δημοπρατούνται με μια εκτίμηση για την τιμή έως και 25.000 λίρες.


Μεγαλύτερο Carpet-άμμου στον κόσμο
Μοναδική περιοχή χαλί άμμος είναι 12.000m2 προϊόντα τέχνης από 25 χώρες. Για να ολοκληρώσει αυτό το προϊόν, ο καλλιτέχνης είχε συλλέξει πάνω από 70 δείγματα από διαφορετικά χρώματα της άμμου κατά μήκος του Κόλπου του Χορμούζ - δυτική Ασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...