Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων:



Την Τετάρτη 16 Μαρτίου το  πρωί θα τελέσει προηγιασμένη θεία Λειτουργία στην ιερά μονή αγίων Πάντων Βεργίνας επι τη μνήμη του οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω
Την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 6μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία του μεγάλου Αποδείπνου στον ιερό ναό αγίου Δημητρίου Νεοχωρίου.
Την Πέμπτη 17 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει προηγιασμένη θεία Λειτουργία στον ιερό ναό αγίου Νικολάου Ανατολικού
Την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 6 μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία του μεγάλου Αποδείπνου στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εσπερινή ομιλία του.
Την Παρασκευή 18 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει προηγιασμένη θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Προφήτου Ηλιού στο στρατόπεδο ελικοπτέρων Αλεξανδρείας και στη συνέχεια μνημόσυνο.
Την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 5 μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία της Β΄στάσεως των Χαιρετισμών στην ιερά μονή αγίας Κυριακής Λουτρού και στις 7μ.μ. στον ιερό ναό αγίου Αντωνίου πολιούχου Βεροίας.
Το Σάββατο 19 Μαρτίου το πρωί θα λειτουργήσει στο Νησί και θα τελέσει στη συνέχεια τρισάγιο για τους πεσόντες.
Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 6μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Ιερομονάχου Βεβεδίκτου Νεοσκητιώτου με θέμα: «Ελεύθεροι από τις αισθήσεις».
Την Β΄ Κυριακή των Νηστειών 20 Μαρτίου, εορτή του αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, το πρωί θα λειτουργήσει στην ιερά μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτεως και θα τελέσει την ει διάκονο χειροτονία του μοναχού π. Αιμιλιανού.
Την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 6μ.μ. θα χοροστατήσει στον κατανυκτικό εσπερινό στον ιερό ναό αγίου Αντωνίου Βεροίας και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Ιερομονάχου Βενεδίκτου Νεοσκητιώτη με θέμα: «Δύο εχθροί: σάρκα και κόσμος».
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει προηγιασμένη θεία Λειτουργία  στον ιερό ναό αγίου Τιμοθέου Βεροίας.
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 6 μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία του μεγάλου Αποδείπνου στον ιερό ναό αγίου Αντωνίου Βεροίας και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εσπερινή ομιλία του..
Την Τρίτη 22 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει προηγιασμένη θεία Λειτουργία στον ιερό ναό αγίων Αποστόλων στα Κύμινα.
Την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 6 μ.μ. θα χοροστατήσει στην ακολουθία του μεγάλου Αποδείπνου στον ιερό ναό αγίου Λουκά στην ιερά μονή Παναγίας Δοβρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...