Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Τάσος Σιδηρόπουλος με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γ. Ντόλιο


Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Τάσος Σιδηρόπουλος με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γ. Ντόλιο, προκειμένου να συζητήσει μαζί του για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σχετικά με τη μεταφορά των μαθητών του Νομού Ημαθίας από και προς τα σχολεία τους.

Μέχρι σήμερα δεν έχει καταστεί δυνατό να υπογραφούν οι συμβάσεις έργου της καταργηθείσας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας με τις ανάδοχες εταιρίες, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να συνεχίσουν την πραγματοποίηση των δρομολογίων μεταφοράς των μαθητών λόγω οικονομικής αδυναμίας, καθώς δεν έχουν εξοφληθεί οι οφειλές για τα δρομολόγια που έχουν ήδη πραγματοποιήσει από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Ο αρμόδιος Υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι σε τροπολογία που θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή στα πλαίσια της συζήτησης για το φορολογικό νομοσχέδιο, θα δοθεί οριστική λύση στο θέμα και θα αφορά όλες τις συμβάσεις για την μεταφορά των μαθητών, οι οποίες απερρίφθησαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο εξαιτίας τυπικών παραλείψεων. Έτσι, θα μπορέσουν να ξεκινήσουν άμεσα όλα τα δρομολόγια από τους μεταφορείς και να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...