Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Προσωπική υπόθεση η παραμονή της ομάδας στη Β Εθνική. Δηλώσεις του Προέδρου Γ. Τραπεζανλίδη.


Σε προσωπική υπόθεση έχει εξελιχθεί η υπόθεση παραμονή για τον πρόεδρο της ομάδας του Φιλιππου Βέροιας Γ. Τραπεζανλίδη ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρει τα εξής.

« Πιστεύω απόλυτα στις δυνάμεις και τις ικανότητες τόσο των παιχτών όσο και των προπονητών της ομάδας μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα με το θέμα της παραμονής της ομάδας όσο κι αν κάποιοι το θεωρούν τετελεσμένο γεγονός »
.

Για να συνεχίσει λέγοντας:

« Έχω μιλήσει με τους παίχτες και τους προπονητές. Ξέρω ότι το θέλουν πολύ. Έχουν το σθένος και την εμπειρία να το παλέψουν μέχρι το τέλος. Και θέλω να κάνω γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα είναι μόνοι τους σε αυτή τους τη προσπάθεια. Θα είμαι δίπλα τους με όλες μου τις δυνάμεις όπως έχω πράξει μέχρι τώρα».

Αντεπίθεση διαρκείας:

« Το επόμενο παιχνίδι στη έδρα μας με τη Λευκάδα ( σημ. 13/3 ) είναι κομβικό. Ξεκινάμε αντεπίθεση διαρκείας και η νίκη είναι το μοναδικό πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας.
Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο. Να δώσουμε όλοι μαζί ώθηση στην ομάδα της πόλης μας να πετύχει αυτή την τόσο σημαντική νίκη. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά με την βοήθεια όλων μπορούμε να τα καταφέρουμε. Καλούμε λοιπόν για μία ακόμα φορά τον κόσμο να μας στηρίξει όπως έκανε κι άλλες φορές στο παρελθόν. Να δημιουργήσει μια έδρα δυνατή και να γίνει ο έκτος παίχτης της ομάδας μας. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως το μάτς της χρονιάς και είμαστε βέβαιοι ότι μετά το τέλος του αγώνα θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί τη νίκη της ομάδας μας».

Κλείνοντας ο κ. Τραπεζανλίδης αναφέρει:

« Η στήριξη μου στους προπονητές και τους παίχτες της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και παρά τα ατυχή αποτελέσματα παραμένει αυτό που ήταν πάντα. Μια δεμένη οικογένεια η οποία ξέρει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος. Και είμαι από τους πρώτους που πιστεύω ότι το τέλος θα μας βρεί όλους μαζί στο επόμενο πρωτάθλημα της Β Εθνικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...