Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011

Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου)…Οι Ελληνίδες πρώτες στις εκτρώσεις σε όλη την Ευρώπη και τρίτες σε όλο τον κόσμο! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Καταφέραμε για άλλη μια φορα ως χώρα να πάρουμε πρωτιά…
Αυτή την φόρα ηταν οι Ελληνίδες που μας έκαναν “περήφανους” αφού κατάφεραν να βγούν πρώτες στις εκτρώσεις σε όλη την Ευρωπή και τρίτες σε όλο τον κόσμο !

Σύμφωνα με ερευνες το 22% των Ελληνίδων δηλώνει ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία έκτρωση. 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι εφηβικής ηλικίας.
Το προβλημα όπως καταλαβαίνετε δεν αφορά μονο τις μεγαλύτερες κυρίες αλλα και τις μικρότερες αφου 1 στα 4 κορίτσια ηλικίας 14 έως 17 ετών έχει κάνει έκτρωση, σύμφωνα με την έρευνα του Αρεταίειου Νοσοκομείου ενω περίπου 40.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα αποφασίζονται από τις Ελληνίδες κάτω των 18 ετών σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.
Τα χιλιάδες διαζύγια και οι εκτρώσεις είναι άλλο ενα σημάδι της παρακμησμενης νεοελληνικής κοινωνίας όπου πάει απο το κακό στο χειρότερο μαζι με την οικονομία και την εγκληματικότητα.
Ἡ λύση βέβαια δέν εἶναι τά αντισυλληπτικά χάπια ἀλλά ἡ μετάνοια καί ἡ κατά Χριστόν ζωή.
ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...