Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Νικητής Μαθητής Λυκείου Νάουσας στη Βράβευση του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για την Ιστορία των Ελλήνων του Πόντου


Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και το Ερευνητικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα, πραγματοποίησαν το 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για την Ιστορία των Ελλήνων του Πόντου...



Στόχος του διαγωνισμού που έχει γίνει θεσμός είναι η ανάδειξη της ιστορίας των Ελλήνων του Πόντου και η ευαισθητοποίηση των νέων, ώστε μέσα από την αναζήτηση και την έρευνα να οδηγηθούν στην εθνική αυτογνωσία.

Νικητή έχουμε για το 1ο Γενικό λύκειο Νάουσας αφού ο Βαρβέρης Νικόλαος έχει πάρει το πρώτο απ’ τα βραβεία Λυκείου (σελ. 10 στο λεύκωμα)

Η απονομή των βραβείων στις δέκα καλύτερες συμμετοχές κάθε βαθμίδας καθώς και τα έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές θα δοθούν σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί προσεχώς από τη Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Π.Ο.Ε.

Μπορείτε να δείτε το Λεύκωμα του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για την ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου, από εδώ.



Η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και το Ερευνητικό Κέντρο του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα» διοργανώνουν τον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα την ιστορική πορεία των Ελλήνων του Πόντου.

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού (Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξης), Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου, Επαγγελματικού Λυκείου, Επαγγελματικής Σχολής και η συμμετοχή σε αυτόν είναι προαιρετική.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα neolaia.poe.org.gr.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εγκύκλιο του 3ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για την ιστορία και τον πολιτισμό του Πόντου. από εδώ.

Αναδημοσίευση από: Ροδοχωρίτης: Νικητής Μαθητής Λυκείου Νάουσας στη Βράβευση του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για την Ιστορία των Ελλήνων του Πόντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...