Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 10:00 στο Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια,18ο Πανελλήνιο ski cup γιγαντιαίας κατάβασης για ερασιτέχνες.

 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες που δεν έχουν λάβει μέρος σε κανένα επίσημο αγώνα της Ε.Ο.Χ. ως αθλητές.
Κατηγορίες:
1. 25-35 ετών
2. 36-45 ετών
3. 46-55 ετών
4. 56-65 ετών
5. 66 ετών και άνω.
Η εκκίνηση γίνεται από τη μεγαλύτερη κατηγορία, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής. Δύο διαδρομές/συμμετέχοντα, λαμβάνεται υπόψιν η καλύτερη. Η απονομή των επάθλων θα γίνει στο

lift bar στις 14:30.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο συμμετοχής. Απαραίτητη η επίδειξη αστ. ταυτότητας ή άλλου εγγράφου. Συμμετοχή: 10 ευρώ/άτομο.

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα, Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 στο Χ.Κ. 3-5 Πηγαδιών θα ισχύουν οι τιμές χαμηλής περιόδου για χρήση των αναβατήρων.

Το Πρωτάθλημα για τους ερασιτέχνες θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου όπως κάθε χρόνο και λεπτομέρειες για αυτό θα ανακοινωθούν τελικά μαζί με την επίσημη προκήρυξη που θα βγει.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ CAR POOLING ΠΡΟΣ ΤΑ "3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ"
Λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει για τη λειτουργία του CAR POOLING για τα "ΠΗΓΑΔΙΑ" αλλά και των εύλογων επιφυλάξεων που εκφράζονται, το Χ.Κ. "3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ" καλεί τους ενδιαφερόμενους σε συνάντηση γνωριμίας, κάθε Σάββατο & Κυριακή στο ξύλινο σαλέ (LIFT BAR) μετά τις 3:00μ.μ. Στις συναντήσεις αυτές οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ρυθμίσουν λεπτομέρειες και κυρίως να γνωριστούν μεταξύ τους. Το προσωπικό του Χ.Κ. θα είναι στη διάθεσή τους για κάθε διευκόλυνση.

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΚΙ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΜΕ 18.00€
ΤΟ Χ.Κ. ΠΗΓΑΔΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ EXPLOSIVO ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 18,00€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. (η τιμή περιλαμβάνει μεταφορά από Θεσσαλονίκη προς 3-5 Πηγάδια και από 3-5 Πηγάδια προς Θεσσαλονίκη, καθώς και κάρτα lift ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...