Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Επίσκεψη στο Ροδοχώρι έκανε σήμερα 19-3-2011 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος επισκέφτηκε σήμερα το Ροδοχώρι και συνομίλησε με κατοίκους του χωριού στον χώρο του ΚΑΠΗ για περίπου μιάμιση ώρα.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε ποιο πολύ στο πρόβλημα της μεταφοράς...


των μαθητών, που αντί να κάνουν 12 χιλιόμετρα που είναι η απόσταση από το Ροδοχώρι έως τη Νάουσα, τα αστικά λεωφορεία που μεταφέρουν τους μαθητές Ροδοχωρίου και Γιαννακοχωρίου, κάνουν τον γύρο του καλλικρατικού δήμου Νάουσας, δηλαδή γυρίζουν τα χωριά Μαρίνα, Επισκοπή, Κοπανός, Διασταύρωση Νάουσας, Νάουσα.


Για μια απόσταση 12 Χιλιομέτρων από το Ροδοχώρι και 6 από το Γιαννακοχώρι κάνουν μία ώρα μέχρι να πάνε στον προορισμό τους, και άλλη μια ώρα να γυρίσουν το μεσημέρι (δυο ώρες την μέρα στον δρόμο), και μετά το απόγευμα να ξαναπάνε στο φροντιστήριο πάει η μέρα τους (εκεί τα πάνε οι ίδιοι οι γονείς με δικά τους μέσα γιατί δεν υπάρχει άλλο μέσο μεταφοράς το απόγευμα).

Ο κ. Σιδηρόπουλος συμφώνησε ότι το θέμα είναι σοβαρό και θα το κοιτάξει να δει τι μπορεί να γίνει.

Ενδιαφέρων συζήτηση έγινε και για τα οικονομικά δεινά που τραβάει ο Ελληνικός λαός... αλλά γι' αυτό δε θα γράψω τίποτα...

Η ουσία είναι ότι σε αντίθεση με κάποιους άλλους, μας επισκέπτεται τακτικά και προσπαθεί να έχει επικοινωνία μαζί μας, να ενημερώνεται για τα προβλήματα που προκείπτουν, και όχι μόνο σε προεκλογική περίοδο όπως κάνουν κάποιοι (γιατί κάποιοι και όχι όλοι) οι άλλοι βουλευτές του Νομού και ειδικά συνδημότες μας από ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

Αναδημοσίευση από: Ροδοχωρίτης: Επίσκεψη στο Ροδοχώρι έκανε σήμερα 19-3-2011 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...