Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Για δεύτερη φορά δεν εξελέγει ο συμπαραστάτης του δημότη.Οι υποψήφιοι πήραν τους εξής ψήφους. Σοφία ζειμπέκη 12 ψήφους (Έπρεπε να έχει πάνω από 2/4 για να βγει)Στην δεύτερη θέση ανέβηκε ο Γιώργος Καφτεράνης με 9 ψήφους. Ακολούθησαν ο Αγαθόνικος Δελαβερίδης με 6 ψήφους, ο Παύλος Πετρομελίδης με 4, ο Δημήτρης Τροχόπουλος με 3 και ο Γιάννης Αγγέλογλου. Τις υποψηφιότητές τους απέσυραν πριν την ψηφοφορία οι Νίκος Πατσιαβούρας, Μιχάλης Μελιόπουλος και καμιά ψήφο δεν πήραν όλοι οι υπόλοιποι που συμμετείχαν και στην πρώτη ψηφοφορία.

Περιμένουμε να δούμε στην Νάουσα τελικά τη θα γίνει.Τα ονόματα που ακούγονται είναι του κ. Γιώργου Πολάκη ( τον οποίο υποστηρίζει και ο Δήμαρχος Νάουσας) και o κ. Παναγιώτης Μίλης. Ξέρουμε και 2 ονόματα ακόμα για τον Δήμο Νάουσας αλλά οι υποψήφιοι μας ζήτησαν να μην τα αναφέρουμε ακόμα.

Να πούμε πως οι απλοί πολίτες σε όλους τους Δήμους δεν ξέρουν καν για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη πράγμα που θεωρούμε απαράδεκτο. Μόνο όσοι ασχολούνται με τα κοινά ξέρουν για την θέση αλλά και πόσα χρήματα θα λαμβάνει ως μισθό....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...