Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Σκοτώθηκε ο Αντεφέμι!

Ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ο παίκτης της Ξάνθης είχε πάρει άδεια για να πάει να παντρευτεί στην πατρίδα του, αλλά με ανατροπή και εκτροπή του αυτοκινήτου του (δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας) στην Εγνατία οδό έχασε τη ζωή του.


Η Σούπερ Λιγκ ολοκληρώθηκε χθες και ο Νιγηριανός άσος είχε πάρει σχετική άδεια από την ακριτική ομάδα για να  πάει στη πατρίδα του για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου του, αφού σε λίγες μέρες θα παντρευόταν την εκλεκτή της καρδιάς του. Ομως, η μοίρα του έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι και την ώρα που οδηγούσε στην Εγνατία οδό, σήμερα το πρωί (09:15), είχε τροχαίο δυστύχημα και πέθανε σε ηλικία μόλις 26 ετών!
Στο 162ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας - Ξάνθης ο Αντεφέμι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του σε ένα σημείο όπου υπήρχαν πολλές στροφές και με ανατροπή και εκτροπή (στο δυστύχημα δεν πήρε μέρος άλλο αμάξι) άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στις 09:15. Ο Νιγηριανός άσος δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και οδηγούσε μόνος του προς τη Θεσσαλονίκη, όπου θα πήγαινε αεροπορικώς στην Αφρική για τον γάμο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...