Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Το Επιμελητήριο Ημαθίας για την μεταφορά των μαθητών και την ΕΒΖ.


Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί το Επιμελητήριο Ημαθίας τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις που συμβαίνουν στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, μετά την απόφαση της ΑΤΕ να πουλήσει τις μετοχές της ΕΒΖ.
Εν όψει των εξελίξεων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, κ. Νίκος Ουσουλτζόγλου, συναντήθηκε χθες το μεσημέρι στο Επιμελητήριο με εκπρόσωπους των εργαζομένων της ΕΒΖ Πλατέος.
Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας κ. Βασίλης Πετρομελίδης και το Επίτιμο μέλος κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής. Από τη μεριά των εργαζομένων της ΕΒΖ Πλατέος συμμετείχαν οι κ.κ. Θωμάς Γκουντάτσης, Σταύρος Αργυρόπουλος και Στέργιος Στράτζαλης.
Στη συζήτηση που έγινε και οι δυο πλευρές αναφέρθηκαν στις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει η πώληση της ΕΒΖ, σε όλες τις κοινωνικές τάξεις όλων των αγροτικών νομών και ιδιαίτερα στις περιοχές που καλλιεργούν ζαχαρότευτλα.
Μετά την συνάντηση, το Επιμελητήριο Ημαθίας ανέλαβε να διοργανώσει μια ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Του Επιμελητηρίου Ημαθίας με αφορμή την μεταφορά μαθητών




Η Διοίκηση και τα μέλη του Επιμελητηρίου Ημαθίας εκφράζουν την βαθιά και έντονη ανησυχία τους για τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα παραλείψεων και κακοδιαχείρισης στην Δημόσια Διοίκηση που σαν αποτέλεσμα έχουν να πλήττονται καθημερινά καίρια συμπολίτες μας επιχειρηματίες και τμήματα της ελληνικής κοινωνίας.
Βιώνουμε όλοι μια δύσκολη περίοδο στην ιστορία της χώρας μας και επιβάλλεται να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων με προσοχή, σύνεση και υπευθυνότητα.
Δεν υπάρχουν περιθώρια παραλείψεων, λαθών ή αδιαφορίας. Πρέπει όλοι μαζί να συμπορευτούμε, πολιτικοί, διοικούντες, άνθρωποι της αγοράς και υπάλληλοι ώστε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα και να δώσουμε προοπτική στον τόπο.
Καλούμε όλους να θέσουν το ατομικό συμφέρον σε δεύτερη μοίρα και να εργαστούν προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων και την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για μια σταθερότητα που θα δημιουργήσει τις συνθήκες μιας αειφόρου ανάπτυξης, ιδιαίτερα αυτούς που έχουν επιφορτιστεί και αμείβονται για το σκοπό αυτό.
Η κοινωνία και τα παιδιά μας έχουν ανάγκη απ’ όλους μας για ένα καλύτερο αύριο με προοπτική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...