Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Τα ΜΑΤ έστειλαν εναντίον των εργαζομένων της ΕΝ.ΚΛΩ.Ντροπή και αίσχος!



Επεισόδια έγιναν στην Κομοτηνή όταν εργαζόμενοι προσπάθησαν να πλησιάσουν το χώρο όπου συνεδρίαζε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης . Στο συνέδριο ήταν αρκετοί υπουργοί αλλά και ο πρωθυπουργός ο οποίος μπήκε τελικά κρυφά!


Όταν οι εργαζόμενοι μαζί με φοιτητές προσπάθησαν να πλησιάσουν τα ΜΑΤ τους απώθησαν με δακρυγόνα και ξύλο. Τελικά οι εργαζόμενοι μπήκαν στην Πανεπιστημιούπολη απο όπου και πέταξαν αυγά στους στους αστυνομικούς.
Όταν ζητήθηκε απο τους κυβερνητικούς να βγούν στον κόσμο και να πουν μια συγνώμη αυτοί αρνήθηκαν.Θέλουμε να πούμε σαν blog πως είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους της ΕΝ.ΚΛΩ. Είναι άνθρωποι περήφανοι που δεν ζητάνε κάτι παράλογο. Τα δεδουλευμένα τους θέλουν και μια ευκαιρία για να βγάλουν το μεροκάματο τους. Είναι ντροπή τα ΜΑΤ που τώρα τελευταία έχουν κάνει τα δακρυγόνα καραμέλες να συμπεριφέρονται έτσι σε ανθρώπους μέσης ηλικίας ,ταλαιπωρημένους απο την ζωή που απλά θέλουν το δίκιο τους. Ο πρωθυπουργός έκανε την βόλτα του στα χωριά της περιοχής για τις δημόσιες του σχέσεις με τα προβλήματα που του χτυπούσαν την πόρτα όμως δεν θέλησε να ασχοληθεί. Τόσοι άνθρωποι για 2 χρόνια είναι στην ουσία όμηροι και απλα περιμένουν. Τους ρωτήσατε πως περνάει η καθημερινότητα τους; Πως τα βγάζουν πέρα; Ντροπή και αίσχος!

Το βίντεο είναι από το Europe 1. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...