Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

H απειλή του HAARP για τη «Φωνή του Πλανήτη» – Μέρος 1ο




Οι λεπτές ηλεκτρομαγνητικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των βιολογικών συστημάτων της Γης και της ιονόσφαιρας απειλούνται από το HAARP, ένα όπλο μαζικής καταστροφής, μέρος του σχεδίου «Joint Vision 2020» του στρατού των ΗΠΑ.   Ο συντονισμός Schumann (SR) ενδέχεται να αποτελεί υπόστρωμα για εξω-αισθητική αντίληψη (ESP) τύπου ραντάρ. Μη ειδικές συχνότητες απορροφώνται και επανεκπέμπονται σε μοναδικά πρότυπα συμβολής από όλα τα αντικείμενα που συναντούν. Η συχνότητα και το πρότυπο αυτών των “κυμάτων εντοπισμού” μπορούν να ρυθμιστούν με συνειδητή πρόθεση ώστε να αποδίδουν συγκεκριμένες πληροφορίες (πρότυπα συμβολής).
Όταν τα αποκωδικοποιεί ο εγκέφαλος, επιστρέφουν σχεδόν αμέσως πίσω στο συντονισμό Schumann και στη συνέχεια ο εγκέφαλος τα μεταφράζει σε συνειδητά δεδομένα. Επίσης, η βιο-πληροφορία μπορεί να αποτυπωθεί εξ αποστάσεως και εκ προθέσεως σε ένα στόχο μέσω μιας πρωτόγονης αισθητικής διασύνδεσης τύπου ραντάρ με ένα φέρον κύμα SR. Όλοι αυτοί και άλλοι μηχανισμοί βασίζονται στην παραμονή των συχνοτήτων SR  εντός του μέσου εύρους τους.
Ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Ben Lonetree διεξάγει εκτεταμένη παρακολούθηση των συχνοτήτων SR, τις οποίες ονομάζει “Φωνή του πλανήτη”, και των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων της Γης στη Sedona της Αριζόνα. Ο Lonetree έχει μεγάλη εμπειρία σε τεχνολογία μαγνητικού συντονισμού (MRI) και εγκεφαλικών κυμάτων. Η ειδικότητά του είναι οι μετρήσεις εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων (ELF και ULF) χαμηλού εύρους.
Pυθμός και Xάος στην Iονόσφαιρα
Ο ρυθμός της ζωής εξελίχθηκε ακολουθώντας τις εποχές. Ζούμε σε μια περίπλοκη μήτρα ταλαντούμενων πεδίων. Πολλές φορές το δευτερόλεπτο, παλμοί κάνουν το γύρο του κόσμου ανάμεσα στην επιφάνεια του πλανήτη και στην ιονόσφαιρα, στέλνοντας συντονιστικά κύματα σε όλους τους οργανισμούς. Αυτά τα σήματα μας συνδέουν με το παγκόσμιο ηλεκτροστατικό πεδίο. Ο συντονισμός Schumann (SR) φέρει το όνομα εκείνου που τον ανακάλυψε και αποτελεί τον παλμό που ενορχηστρώνει τη ζωή στον πλανήτη μας. Αυτό το στάσιμο κύμα επαναφορτίζεται διαρκώς από τους κεραυνούς.
Όλοι χορεύουμε στο σκοπό αυτού του κοσμικού τύμπανου – είναι ο σφυγμός του πλανήτη μας, ο ρυθμός της υγείας και της ευεξίας. Μια ζημιά στον πλανητικό βηματοδότη θα μπορούσε να καταστρέψει τη ζωή πάνω στη γη. Στο όνομα της προόδου και της άμυνας, ο βηματοδότης αυτός απειλείται, ενώ τεράστια ποσά δημόσιου χρήματος ξοδεύονται στην εκμετάλλευση της ατμόσφαιρας. Ακόμη περισσότερα χρήματα διατίθενται για την εφαρμογή του αμυντικού συστήματος του “Πολέμου των ¶στρων” μέχρι το 2020 και για το πρόγραμμα ενεργειακής ακτίνας HAARP (Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής συχνότητας Ενεργού Σέλατος) που εφαρμόζεται στην Gakona της Αλάσκα.
Αυτός ο περιβαλλοντικός ρυθμός – το θεμελιώδες σύστημα που καθοδηγεί τη ζωή στο γαλάζιο πλανήτη μας – τίθεται σε κίνδυνο από ανθρώπινους χειρισμούς της ιονόσφαιρας, όπως το HAARP. Ορισμένοι φυσικοί έφτασαν στο σημείο να ορίσουν την ανώτερη ατμόσφαιρα ως ουσιαστικά “ζωντανή”, λέγοντας ότι μεταδίδει ένα είδος συνειδητότητας σε όλα τα ζωντανά πλάσματα.
Η Πρωτοβουλία Στρατηγικής ¶μυνας (SDI) παρέδωσε την τεχνολογία για την περιβαλλοντική αυτή τροποποίηση στα χέρια των στρατιωτικών. Είναι σαφές ότι μέρος των χρημάτων που διατίθενται στο σχέδιο του Πολέμου των ¶στρων του Μπους θα χρησιμοποιηθεί για λέιζερ με βάση στο διάστημα… Αυτό που ανησυχεί τους Ρώσους… είναι τα σχέδια των ΗΠΑ για επιστημονικά πειράματα μεγάλης κλίμακας με το HAARP στην Αλάσκα. Ενενήντα Ρώσοι βουλευτές υπέγραψαν μια προσφυγή κατά του HAARP, με την κατηγορία ότι τα πειράματα θα δημιουργούσαν όπλα ικανά να σπάσουν τις γραμμές τηλεπικοινωνιών και τον εξοπλισμό διαστημοπλοίων και πυραύλων, να προκαλέσουν σοβαρά ατυχήματα σε ηλεκτρικά δίκτυα και σε αγωγούς πετρελαίου και αερίου, και θα είχαν αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική υγεία τεράστιων πληθυσμών (Fitrakis, 2002).
Η ιονόσφαιρα μας προφυλάσσει από τη βλαβερή ακτινοβολία του Ήλιου και του βαθέως διαστήματος. Αυτό το απομονωτικό στρώμα γεμίζει τρύπες από ραδιοκύματα υψηλής συχνότητας, και μπορεί να καταστρέψει το εύθραυστο κουκούλι της ανθρώπινης και της πλανητικής εξέλιξης.
O επηρεασμός του κλίματος της Γης
Πολλές σύμπλοκες δυνάμεις ήδη πλήττουν τη Γη, ιδιαίτερα το παγκόσμιο κλίμα. Σε μεγάλη κλίμακα, υφίσταται η απειλή γαλακτικής εποχής παγετώνων από τα σουπερνόβα, οι κοσμικές ακτίνες των οποίων όταν φτάνουν στην ατμόσφαιρά μας δημιουργούν νέφη και την κρυώνουν. Επίσης, το ηλιακό μας σύστημα περνά από την πυκνότερη περιοχή του Γαλαξία, σε έναν κύκλο περίπου 30 εκατομμυρίων ετών.
Αυτό το πυκνό μοριακό νέφος και οι κυμαινόμενες γαλακτικές παλιρροϊκές δυνάμεις μπορούν να αποσταθεροποιήσουν τους κομήτες του νέφους Oort και να τους εξακοντίσουν προς τους πλανήτες και τον Ήλιο. Αυτή η βροχή μικρών κομητών επηρεάζει τον παλμό και την κίνηση των παγετώνων στην πορεία των χιλιετιών και εμπλέκεται σε μαζικές εξαφανίσεις ειδών. Επηρεάζει (με τις βροχές) την αντλία θερμότητας των ωκεανών που δρα ως παγκόσμιος ωκεάνιος μεταφορέας.
Η αντλία αυτή μετακινεί το θερμό νερό στα βόρεια κλίματα, όπως οι ανατολικές ακτές των ΗΠΑ και η Ευρώπη, και τις καθιστά κατοικήσιμες ενώ παράλληλα δροσίζει τους τροπικούς. Η κατάρρευσή της θα σήμαινε ότι το θερμό, αλμυρό Ρεύμα του Κόλπου δεν θα ανέβαινε πλέον στα βόρεια, ευνοώντας την έλευση μιας νέας εποχής Παγετώνων.
http://thenetwar.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...