Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

Δικάζουν τον Απόστολο Γκλέτσο για τα διόδια στις 6 Απριλίου


Στις 6 Απριλίου έχει προγραμματιστεί η δίκη του Απόστολου Γκλέτσου για τη συμμετοχή του στο κίνημα δεν πληρώνω των διοδίων, η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και των διεθνών μέσων ενημέρωσης.
Σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στο lamiareport ο Γκλέτσος είπε:

“Καταρχήν δεν ανησυχώ, γιατί έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.Όσο για το αν το σκέφτομαι, σας λέω ότι δεν προλαβαίνω καν να το σκεφτώ, αφού τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσπαθώντας να λύσω προβλήματα του Δήμου. Είναι όμως συγκινητικό το ότι οι δημότες με σταματούν στο δρόμο και με ρωτούν πότε είναι η δίκη, για να έρθουν στο δικαστήριο να μου συμπαρασταθούν. Και δεν είναι μόνο οι κάτοικοι του διευρυμένου Δήμου Στυλίδας. Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου δέχεται τηλεφωνήματα από όλη την Ελλάδα, που ρωτάνε για τη δίκη.Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, αλλά θέλω να τους πω ότι δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να προστατέψω τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των δημοτών μου”
hmathianews:Μπορεί μερικοί να κατηγορούν τον Γκλέτσο για την κίνηση του εμείς όμως συμφωνούμε μαζί του.Καλά κάνει σαν Δήμαρχος και πηγαίνει μπροστά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...